UN ASPECT PROASPĂT PENTRU DACIA

Ne reînnoim promisiunea de a oferi simplitate, durabilitate și accesibilitate - siglă nouă, culori și o gamă complet actualizată. 
Dacia continuă să evolueze odată cu vremurile, adaptându-se mereu pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. După ce ne-am actualizat întreaga gamă de vehicule, deschidem un nou capitol renovând identitatea mărcii noastre, făcând-o mai distinctă și mai modernă.

Dezvăluim inițial doar în comunicările noastre, noua noastră marcă poate fi găsită acum pe toate mașinile noastre, precum și pe panourile dealerilor.

CE MAI E NOU?

New emblem - Dacia
Emblema Dacia Link
Emblema prezintă un D și un C alăturate. Aceasta simbolizează legătura puternică și încrederea dintre Dacia și clienții săi (de unde și numele „Dacia Link”). Vedeți-l acum pe toate modelele noastre: front end, hub cap, interfață multimedia și multe altele.
New logo - Dacia
Logotype
5 litere într-un design minimalist, care reflectă spiritul mărcii: durabil și esențial.  

Găsiți sigla de pe toate exterioarele și interioarele mașinilor noastre.
New colours - Dacia
Culorile
Vă prezentăm noua nuanță: Lichen Kaki.  

Această nuanță de kaki este inspirată din natură și dă tonul pentru o nouă paletă de culori adoptată pe toată gama.
New range levels - Dacia
Niveluri de gamă
Ne-am redenumit nivelurile de gamă pentru a ne clarifica și mai mult gama de vehicule.  

Access și Essential sunt cele mai accesibile versiuni. Expresia este gama noastră de bază. Journey este cel mai echipat, iar Extreme este perfect pentru evadare.

Ești curios de rezultatul final?

Vezi noul design al modelelor noastre.
New identity - Dacia Sandero Stepway
Sandero Stepway

EXPLORAȚI MAȘINILE NOASTRE ÎN REALITATE AUGMENTĂ

Selectează un model și apoi vezi cum arată noua ta Dacia rebranded direct în garaj, în mijlocul sufrageriei tale sau stând pe colțul biroului tău! Utilizați aplicația pentru a face un tur al mașinii, a explora interiorul acesteia, a examina de aproape și în detaliu și chiar pentru a partaja fotografii prietenilor și familiei.
Descarcă aplicația Dacia AR app