Descoperiți

vehiculele Dacia

Cu Dacia, călătorești spre o viață mai simplă, fără complicații inutile.
Faceți cunoștință cu

marca Dacia

Valorile noastre Filozofia mărcii Dacia
Mai mult decât ceea ce contează. Mai puțin decât ceea ce este irelevant.
Marka Dacia
Fiabilă
Faptul că avem o perspectivă diferită asupra lucrurilor, nu înseamnă că nu le luăm în serios. Grație experienței industriale și tehnice a Grupului Renault, creăm autovehicule robuste și fiabile. Garanția noastră standard este de 3 ani sau 100.000 km (oricare dintre cele două limite este atinsă prima).
Marka Dacia
Spațioasă
Noi, cei de la Dacia, suntem de părere că spațiul nu trebuie neapărat să coste mult. De aceea, autovehiculele noastre sunt concepute diferit. Relația cu mașina ta continuă după achiziționare, iar programele noastre de servicii post-vânzare și întreținere reflectă acest aspect. Clar, simplu, cuprinzător – acestea sunt principiile noastre.
Marka Dacia
Simplă
Noi, cei de la Dacia, apreciem simplitatea. De aceea, autovehiculele noastre sunt atât de ușor de utilizat în viața de zi cu zi. Pe același principiu, ne străduim să oferim clienților noștri autovehicule la cele mai bune prețuri.
Marka Dacia
Inteligentă
Noi, cei de la Dacia, credem într-un alt fel de a conduce. Deoarece credem că lucrurile esențiale sunt mai importante decât excesul. Astfel, pentru a oferi clienților noștri ceea ce este cu adevărat esențial, dezvoltăm soluții ingenioase și utile în fiecare zi .
Cronologie
Nu doar o marcă, o poveste reală!
Marka Dacia
Nașterea mărcii Dacia
Construcţia Uzinei de Autoturisme Mioveni a început în 1966. După semnarea unui contract de licenţă între Renault şi statul român în 1968, începe fabricarea modelului Dacia 1100 sub licenţă R8, urmat în 1969 de Dacia 1300, sub licenţă R12.Între 1970-1980: Dacia dezvoltă o întreagă gama de modele care va cuprinde mai multe tipuri de vehicule de persoane şi utilitare.Automobile Dacia continuă autonom producţia de autoturisme derivate din gama Renault 12 şi după anul 1978.1995: Acest an este marcat de lansarea primului autoturism conceput 100% de inginerii români, Dacia Nova.1998: Dacia aniversează trei decenii de la producerea primului automobil Dacia, de pe porţile uzinei a ieşit autoturismul cu numărul 2.000.000. În acelaşi an întreprinderea a obţinut Certificatului de Atestare a Implementării Sistemului Calităţii ISO 9001.
Marka Dacia
Dacia și Grupul Renault
1999: Dacia devine o marcă a Grupului Renault. Renault achiziționează Dacia și modernizează radical întreprinderea cu tradiție de la Pitești. Este începutul unei noi ere pentru Dacia.
2004: Dacia lansează sedanul de familie Logan, un simbol al reînnoirii mărcii. În anii care urmează, sunt doborâte toate recordurile de fabricație. Ulterior, gama este extinsă cu modelul Logan MCV în 2006, Logan Van în 2007, Logan Pick-Up și Sandero în 2008 și Duster în 2010.
Marka Dacia
Dacia se extinde
2011: Dacia atrage peste 340.000 de noi clienți într-un singur an, iar fabrica de la Pitești funcționează acum la capacitate maximă. Fabrica de la Somaca (Maroc) vine în sprijinul fabricii de la Pitești.2012: se deschide o nouă fabrică în Tangier
(Maroc) pentru extinderea gamei Dacia cu modelele Lodgy, un monovolum de familie cu cinci sau șapte locuri, autovehiculul pentru activități în timpul liber Dokker și Dokker Van.