Sandero citadine

Sandero

Noua Dacia Sandero

De la

8 880 €

pentru versiunea ACCES

MAȘINA AGILĂ ȘI ROBUSTĂ

Cu silueta sa robustă și partea frontală restilizată, evidențiată de noua sa semnătură în formă de Y cu lumini LED, Noul Sandero își dezvăluie designul complet renovat. Având unul dintre cele mai spațioase interioare din categoria sa, cu un portbagaj generos și spațiu de depozitare, se încadrează util în activitatea de zi cu zi, făcând călătoria mult mai plăcută.
Sandero citadine face avant

Un aspect robust și izbitor: din față ...

Faruri LED-uri, capotă și bara de protecție reproiectate, grila radiatorului restilizată, etc. Capătul frontal al noului Sandero se remarcă prin liniile sale fluide și curbele bine definite.
Sandero citadine extérieur profil

... din lateral ...

With its restyled door handles, side mirrors, radio aerial at the back of the roof and fully integrated wheel arches, All-New Sandero asserts its style from top to bottom.
Sandero citadine extérieur arrière

... și în spate.

Aspectul său robust și modern, noile stopuri spate în formă de Y, bara spate restilizată și hayonul cu buton de deschidere integrat.

Intérieur - Sandero

Confort mai presus de toate!

Scaune față mai confortabile, mai mult spațiu pentru pasageri, cu mai mult spațiu pentru umeri și genunchi, spațiu generos de depozitare și portbagaj și multe altele. Călătoria este grozavă la bordul noului Sandero!
Intérieur - Sandero

Finisaje de calitate

Panou de bord cu inserție cromată, mânerele și butoanele ușilor din finisaj satinat, panoul de bord și panourile ușilor acoperite cu țesături, etc. Noul Sandero are atenție deosebită pentru detalii.

Interior

CONFORT

Planche de bord redessinée Sandero

Tablou de bord reproiectat

Cu noul său design, tabloul de bord reunește toate comenzile esențiale în același loc, facilitând viața la bordul noului dvs. Sandero.
Volant réglable Sandero

Volan reglabil pe înălțime și distanță

O nouă funcție fără precedent vă permite să reglați rapid și ușor înălțimea și distanța volanului pentru a vă oferi o poziție de conducere optimă.
Confort thermique optimal Sandero

Confort termic optim

Sistemul automat de aer condiționat vă permite să controlați temperatura și să vă bucurați de un confort optim în timpul călătoriei.

INTERIOR

Espace passagers Sandero

Confort pentru pasageri

 Mai mult spațiu pentru umeri în față și spațiu pentru picioare în spate, pasagerii dvs. pot călători în comfort sporit la bordul noului Sandero.
Rangements console centrale Sandero

Compartimente inteligente de depozitare

Telefon, chei, ochelari, portofel ... Organizați-vă cu ușurință viața de zi cu zi, cu spațiu de stocare suficient, la îndemână în consola centrală a noului Sandero.
Coffre Sandero

Portbagaj spațios

Nu vă mai faceți griji cu privire la câte valize ați împachetat! Cu portbagajul său spațios, puteți călători (complet încărcat) fără griji.

TECHNOLOGII

Direction assistée électrique Sandero

Servodirecție electrică

Faceti manevra mai usoara si bucurati-va de o experienta de condus mai sigura si mai confortabila, cu servodirectie electrica.
Phares LED Sandero

Faruri LED

Se înserează? Farurile LED al noului Sandero se aprind automat și oferă vizibilitate îmbunătățită, atât ziua, cât și noaptea. Începe să plouă? De asemenea, bucurați-vă de activarea automată a ștergătorului de parbriz.
Carte mains-libres Sandero

Card mâini libere

Utilizați cardul mâini libere pentru a debloca și porni vehiculul cu ușurință.

Multimedia

Système multimédia Media Nav Sandero

Media Nav*

Stai cu ochii pe drum și găsește toate informațiile de care ai nevoie pe ecranul tactil, mare de 8 ”, cu conecxiune fără fir a smartphone-ului. Telefon, radio, navigare GPS, multimedia etc. Conectați-vă smartphone-ul cu ușurință cu conexiunea Bluetooth® sau USB. Calitatea sunetului celor șase difuzoare integrate vă va surprinde cu siguranță.
Système multimédia Media Display Sandero

Media Display*

Aplicațiile dvs. preferate sunt ușor accesibile de pe ecranul tactil mare de 8 inch cu oglindire pentru smartphone. Creați coloana sonoră perfectă pentru călătoriile dvs., însoțite de patru difuzoare integrate.
Dacia Media Control Sandero

Media Control Dacia

Cu noul sistem Media Control cu radio, conexiune telefonică Bluetooth® și afișaj integrat pe ecranul șoferului de 3,5 ”, vă puteți controla sistemul audio de pe volan. Pentru o experiență mai ușoară la bord, aplicația Dacia Media Control vă permite să accesați cu ușurință sistemul de navigare preferat de pe telefon și să afișați interfața radio pe ecran. 2 difuzoare sunt montate pe ușile din față.
* Compatibil cu Android Auto ™ și Apple CarPlay ™.

SISTEME DE SIGURANȚĂ ȘI ASISTENȚĂ A ȘOFERILOR


NOUA DACIA SANDERO