LOGAN LJI Ph1

Logan

Noua Dacia Logan

de la

8 580 €

Preț pentru versiunea ACCES

Design SPAȚIOS, DE FAMILIE

Noul Logan își dezvăluie designul complet renovat. Partea frontală restilizată și silueta robustă sunt evidențiate de noile lumini LED în formă de Y, semnătura mărcii. Salonul are echipamente practice, un portbagaj modular și unul dintre cele mai spațioase interioare din categoria sa, ceea ce înseamnă că întreaga familie se va bucura de cea mai bună experiență de călătorie posibilă.
Logan berline face avant

Un design dinamic și elegant: în față ...

Noul Logan combină stilul și robustețea cu o bara de protecție reproiectată, evidențiată de noua sa semnătură de iluminare cu LED în formă de Y și grila radiatorului cromată.
Logan berline extérieur profil

... din lateral ...

Cu ușile reproiectate, evidențiate cu mânere restilizate și jantele elegante și mai robuste, All-New Logan face o declarație.
Logan berline extérieur arrière

... și în spate.

La fel ca în partea din față, designul din spate al noului Logan este renovat cu o bara de protecție restilizată, portbagaj cu buton ascuns, linii orizontale și lumini noi în formă de Y.
Intérieur - Logan

Un interior spațios și ergonomic

Reglaje noi ale scaunului șoferului și ale volanului pentru un confort sporit, spațiu pentru pasageri, oferind spațiu liber și spațiu de relaxare printre cei mai buni din categoria sa ... Simțiți-vă ca acasă!
Intérieur - Logan

Finisaje de înaltă calitate

Aspect ergonomic, materiale de înaltă calitate, panou de bord și uși acoperite cu țesături și multe altele. Noul Logan face diferența prin stilul său contemporan.

O EXPERIENȚĂ UȘOARĂ LA BORD

COMFORT

Planche de bord ergonomique Logan

Tablou de bord ergonomic

Conducere simplificată! În All-New Logan, toate comenzile esențiale au fost plasate în aceeași locație, pentru o eficiență și mai mare.
Volant réglable Logan

Volan reglabil pentru înălțime și distanță

Cu noua funcție reglați rapid și ușor înălțimea și distanța volanului pentru a vă oferi o poziție de conducere optimă.
Climatisation automatique Logan

Aer condiționat automat

Indiferent de temperatura din exterior, temperatura la bordul noului Logan este întotdeauna confortabilă.

SPAȚIU INTERIOR

Espace passagers Logan

Zona 100% confortabilă pentru pasageri

Oferiți pasagerilor cea mai bună experiență de călătorie ! Cu scaunele sale, reproiectate pentru un confort și mai mare și mesele de tavă din spate cu suporturi pentru pahare, All-New Logan este adaptat pentru a satisface nevoile întregii familii.
Coffre Logan

Spacious boot

Off for the holidays! The spacious automatic opening boot makes loading and unloading your All-New Logan a breeze.
Banquette arrière rabattable Logan

Scaun spate rabatabil

Nevoie de mai mult spațiu? Rabatați bancheta și bucurați-vă de spațiu de încărcare și mai ușor de organizat cu cele 4 module ale portbagajului.

TEHNOLOGIE

Carte mains-libres Logan

Card hands-free

Nu e timp de pierdut? Cu cardul hands-free, deblocați și porniți noul Logan printr-un singur clic de buton.
Direction assistée électrique Logan

Servodirecție electrică

Faceti manevra mai usoara si bucurati-va de o experienta de condus mai sigura si mai confortabila, cu servodirectie electrica.
Phares LED Logan

Faruri LED

Farurile LED se aprind automat și oferă vizibilitate îmbunătățită, atât ziua cât și noaptea. Pentru mai multă plăcere la volan, profitați de ștergătoarele de parbriz activate automat.

TEHNOLOGIE MODERNA MULTIMEDIA

Système multimédia Media Nav Logan

Media Nav*

Stai cu ochii pe drum și găsește toate informațiile de care ai nevoie pe ecranul tactil mare de 8 ”cu conexiune fără fir a smartphone-ului. Telefon, radio, navigare GPS, multimedia etc. Conectați-vă smartphone-ul cu ușurință cu conexiunea Bluetooth® sau USB. Calitatea sunetului celor 6 difuzoare integrate vă vor plăcea cu siguranță.
Dacia Media Control Logan

Media Display*

Aplicațiile dvs. preferate sunt ușor accesibile de pe ecranul tactil mare de 8 inch cu oglindire pentru smartphone. Creați coloana sonoră perfectă pentru călătoriile dvs., cu 4 difuzoare integrate.
Système multimédia Media Display Logan

Dacia Media Control

Cu noul sistem Media Control cu conexiune telefonică Bluetooth® și afișaj integrat pe ecranul șoferului de 3,5 ”, vă puteți controla sistemul audio de pe volan. Pentru o experiență la bord mai ușoră, aplicația Dacia Media Control vă permite să accesați cu ușurință sistemul de navigare preferat de pe telefon și să afișați interfața radio pe ecran. 2 difuzoare sunt montate pe ușile din față.
* Compatibil cu Android Auto ™ și Apple CarPlay ™.

SISTEME DE ASISTENȚĂ ȘOFER ȘI SIGURANȚĂ


Sunteți gata pentru LOGAN?