LOGAN LJI Ph1

Logan

SEDAN DE FAMILIE SPAȚIOS

de la

12 980 €

Preț pentru versiunea ESSENTIAL

Design SPAȚIOS, DE FAMILIE
Noul Logan își dezvăluie designul complet renovat. Partea frontală restilizată și silueta robustă sunt evidențiate de noile lumini LED în formă de Y, semnătura mărcii. Salonul are echipamente practice, un portbagaj modular și unul dintre cele mai spațioase interioare din categoria sa, ceea ce înseamnă că întreaga familie se va bucura de cea mai bună experiență de călătorie posibilă.
Logan berline face avant
Un design dinamic și elegant: în față ...
Noul Logan combină stilul și robustețea cu o bara de protecție reproiectată, evidențiată de noua sa semnătură de iluminare cu LED în formă de Y și grila radiatorului cromată.
Logan berline extérieur profil
... din lateral ...
Cu ușile reproiectate, evidențiate cu mânere restilizate și jantele elegante și mai robuste, All-New Logan face o declarație.
Logan berline extérieur arrière
... și în spate.
La fel ca în partea din față, designul din spate al noului Logan este renovat cu o bara de protecție restilizată, portbagaj cu buton ascuns, linii orizontale și lumini noi în formă de Y.
Intérieur - Logan
Un interior spațios și ergonomic
Reglaje noi ale scaunului șoferului și ale volanului pentru un confort sporit, spațiu pentru pasageri, oferind spațiu liber și spațiu de relaxare printre cei mai buni din categoria sa ... Simțiți-vă ca acasă!
Intérieur - Logan
Finisaje de înaltă calitate
Aspect ergonomic, materiale de înaltă calitate, panou de bord și uși acoperite cu țesături și multe altele. Noul Logan face diferența prin stilul său contemporan.
DACIA Logan
Logan

O EXPERIENȚĂ UȘOARĂ LA BORD
COMFORT
Planche de bord ergonomique Logan
Tablou de bord ergonomic
Conducere simplificată! În All-New Logan, toate comenzile esențiale au fost plasate în aceeași locație, pentru o eficiență și mai mare.
Volant réglable Logan
Volan reglabil pentru înălțime și distanță
Cu noua funcție reglați rapid și ușor înălțimea și distanța volanului pentru a vă oferi o poziție de conducere optimă.
Climatisation automatique Logan
Aer condiționat automat
Indiferent de temperatura din exterior, temperatura la bordul noului Logan este întotdeauna confortabilă.
SPAȚIU INTERIOR
Espace passagers Logan
Zona 100% confortabilă pentru pasageri
Oferiți pasagerilor cea mai bună experiență de călătorie ! Cu scaunele sale, reproiectate pentru un confort și mai mare și mesele de tavă din spate cu suporturi pentru pahare, All-New Logan este adaptat pentru a satisface nevoile întregii familii.
Coffre Logan
Spacious boot
Off for the holidays! The spacious automatic opening boot makes loading and unloading your All-New Logan a breeze.
Banquette arrière rabattable Logan
Scaun spate rabatabil
Nevoie de mai mult spațiu? Rabatați bancheta și bucurați-vă de spațiu de încărcare și mai ușor de organizat cu cele 4 module ale portbagajului.
TEHNOLOGIE
Carte mains-libres Logan
Card hands-free
Nu e timp de pierdut? Cu cardul hands-free, deblocați și porniți noul Logan printr-un singur clic de buton.
Direction assistée électrique Logan
Servodirecție electrică
Faceti manevra mai usoara si bucurati-va de o experienta de condus mai sigura si mai confortabila, cu servodirectie electrica.
Phares LED Logan
Faruri LED
Farurile LED se aprind automat și oferă vizibilitate îmbunătățită, atât ziua cât și noaptea. Pentru mai multă plăcere la volan, profitați de ștergătoarele de parbriz activate automat.

TEHNOLOGIE MODERNA MULTIMEDIA
Système multimédia Media Nav Logan
Media Nav*
Stai cu ochii pe drum și găsește toate informațiile de care ai nevoie pe ecranul tactil mare de 8 ”cu conexiune fără fir a smartphone-ului. Telefon, radio, navigare GPS, multimedia etc. Conectați-vă smartphone-ul cu ușurință cu conexiunea Bluetooth® sau USB. Calitatea sunetului celor 6 difuzoare integrate vă vor plăcea cu siguranță.
Dacia Media Control Logan
Media Display*
Aplicațiile dvs. preferate sunt ușor accesibile de pe ecranul tactil mare de 8 inch cu oglindire pentru smartphone. Creați coloana sonoră perfectă pentru călătoriile dvs., cu 4 difuzoare integrate.
Système multimédia Media Display Logan
Dacia Media Control
Cu noul sistem Media Control cu conexiune telefonică Bluetooth® și afișaj integrat pe ecranul șoferului de 3,5 ”, vă puteți controla sistemul audio de pe volan. Pentru o experiență la bord mai ușoră, aplicația Dacia Media Control vă permite să accesați cu ușurință sistemul de navigare preferat de pe telefon și să afișați interfața radio pe ecran. 2 difuzoare sunt montate pe ușile din față.
* Compatibil cu Android Auto ™ și Apple CarPlay ™.

SISTEME DE ASISTENȚĂ ȘOFER ȘI SIGURANȚĂ

Sunteți gata pentru LOGAN?