MANIFESTO CONCEPT CAR

Dacia Concept car
EXPLORAȚI ESENȚIALELE DE MâINE
Dacia își dezvăluie noul concept de mașină:  MANIFESTO , un concentrat al valorilor mărcii. Este un vehicul esential, robust si eco-inteligent, conceput sa se deplaseze cu usurinta pe toate terenurile.

Cu acest concept car, mergem mai departe în explorarea în aer liber și ne imaginăm o modalitate simplă și accesibilă de a ne bucura de aer liber, fie pentru muncă, fie pentru relaxare.
Dacia Concept car
Explorează idei
MANIFESTO este un SUV foarte compact și complet deschis, pentru a fi în contact direct cu natura. Este un companion ușor și tăcut, mai agil decât rapid. Datorită acestui tip de vehicul ar deveni ușor să aprovizionați refugiile montane sau să monitorizați starea unei instalații exterioare.
MANIFESTO  nu va fi comercializat. Este o modalitate de a prezenta toate inovațiile noastre: cele care apar deja în unele dintre modelele noastre și care vor fi extinse la întreaga gamă; cele pe care urmează să le lansăm în curând; cele, în cele din urmă, care explorează idei noi, pentru a fi explorate în anii următori.
Cu  MANIFESTO , Dacia își reafirmă viziunea asupra unui automobil esențial, cool, robust, accesibil și prietenos cu mediul.
ESENTIAL & COOL
Soluții inteligente și accesibile care corespund nevoilor dumneavoastră. E cool !
ROBUSTE SI EXTERIOR
Rezistență și capacități pentru orice teren, pentru a vă duce acolo unde doriți.
ECO-SMART
Pentru că la Dacia ecologia și economia sunt compatibile.

Esențial și Cool

Mașinile noastre răspund nevoilor dumneavoastră. Proiectam solutii flexibile si versatile, fara a pierde din vedere esentialul, adica nevoile dumneavoastra. Dacia este inteligentă, accesibilă și cool.

Robust & Outdoor

Pasionati de aer liber? Sunteți în locul potrivit. Mașinile noastre sunt cunoscute ca fiind practice, robuste și fiabile, indiferent de condițiile de drum. Cu noul său concept car, Dacia se adresează tuturor celor care doresc să reia legătura cu natura sau care lucrează în aer liber.
TOATE TIPURILE DE TEREN
MANIFESTO  respectă elementele de bază ale exteriorului cu o transmisie pe 4 roți, garda la sol foarte generoasă, roți mari și caroserie care poate rezista pe cele mai dificile terenuri. 
REZISTENT
Afară și înăuntru. Activitatea noastră actuală urmărește să facă interioarele noastre – covorașe, huse de scaune – mai rezistente și ușor de curățat. Aceste îmbunătățiri vor apărea pe mașinile noastre începând cu anul viitor.
Pentru că vrem să vă însoțim în toate aventurile voastre, am subliniat caracterul practic cu următoarele inovații:
Dacia concept car - sièges
Scaune inteligente
Husele scaunelor sunt detașabile și se transformă într-un sac de dormit într-o clipă
Dacia concept car - toit
Un acoperiș multifuncțional
Acoperișul este versatil și polivalent. Se desface si are bare de plafon reglabile, pentru a se adapta oricarei forme de bagaj. Este o continuare a barelor de acoperiș multifuncționale existente pe Sandero Stepway sau Jogger.
Dacia concept car - planche de travail
Transport ușor de încărcătură
Capacitatea de încărcare este un alt aspect important pentru dvs. Pe lângă ușurința de încărcare, am echipat concept car cu un troliu care facilitează capacitățile de manipulare și fixare. Pe acest concept car, ne imaginăm și posibilitatea de a transforma partea din spate a mașinii într-o masă sau o tablă de lucru.

Eco-smart

Dacia ambitionne de développer des modèles plus respectueux de l’environnement, à travers une conception frugale et responsable. Pour explorer le monde sans laisser de traces,  MANIFESTO se distingue par sa faible empreinte carbone. Frugal et léger, le concept car dévoile également des innovations ingénieuses tels Starkle® et le pneu sans air. 
sa descoperi si...
MANIFESTO
La philosophie Dacia
Filosofia Dacia
Idei si Valorii
Dacia Spring
Istoria Dacia
Evenimente