Sandero Stepway crossover

Sandero Stepway

Noua Dacia Sandero Stepway

de la

11480 €

pentru versiunea Acces

DESIGN

CROSSOVERUL ROBUST ȘI DINAMIC

Siluetă impresionantă, linii orizontale fluide, noile faruri LED în formă de Y și gardă la sol ridicată ... Noul Sandero Stepway dezvăluie un design complet renovat în timp ce își reafirmă stilul de crossover. Așezați-vă într-un interior versatil și spațios, astfel încât să vă puteți trăi aventurile în deplin confort.
Sandero Stepway crossover front view

Un aspect de crossover cu adevărat îmbunătățit: din față ...

Noul Sandero Stepway își întărește caracterul de crossover cu partea frontală distinctivă, evidențiată de grila radiatorului unic și noile faruri în formă de Y.
Sandero Stepway crossover profil

... din lateral ...

Gardă la sol ridicată, bare de acoperiș modulare, protecții laterale, pasaje de roată complet integrate, jante din aliaj de 16 ” desing de diamant ... Noul Sandero Stepway combină stilul și robustețea.
Sandero Stepway crossover rear view

... și în spate.

Luminile spate în formă de Y, bara de protecție restilizată, hayonul cu buton de deschidere integrat, plăcuțele de protecție reproiectate, etc. Noul Sandero Stepway își confirmă pe deplin stilul crossover.
Interior - Sandero Stepway

Interior practic și funcțional

Tablou de bord panoramic, consolă centrală înaltă cu cotieră și spațiu de stocare, ecran mare de 8 ”pentru a citi informații fără a vă lua ochii de pe drum ... Călătoriți în confort optim!
Sandero Stepway - Interior

Finisaje în stil dinamic

Mânerele ușilor restilizate, tapițeria personalizată Stepway, interiorul energizat cu inserții portocalii discrete, ecusoane exclusive „Stepway” ... Noul Sandero Stepway își arată stilul.

EXPERINENȚA LA BORD

Mobilitate

Modular roof bars Sandero Stepway

Barele de acoperiș modulare

Ieri, ai vrut să transporti o bicicletă. Astăzi, trebuie să instalați o cutie de acoperiș. Suna familiar? Barele modulare ingenioase și economisitoare de spațiu se transformă în bare transversale pentru acoperiș, astfel încât să vă puteți instala direct articolele, fără a fi nevoie să cumpărați un set nou. Atat de isteț!
Adjustable boot - Sandero Stepway

Portbagaj reglabil

Bagaje multe când călătorești? Pur și simplu rabatați bancheta din spate și bucurați-vă și mai mult spațiu de portbagaj.
High ground clearance - Sandero Stepway

Gardă la sol ridicată

Cu clearance-ul său mărit de la sol, puteți aborda diferite tipuri de drumuri cu ușurință la bord All-New Sandero Stepway. 

COMFORT

Hands-free card - Sandero Stepway

Card mîini libere

Nu mai scotociți prin buzunare pentru a găsi cheile mașinii! Blocați și deblocați vehiculul sau porniți motorul: totul este mai ușor cu cardul mâini libere.
Smart storage compartments - Sandero Stepway

Compartimente inteligente de depozitare

Cotiera centrală a noului Sandero Stepway are mai multe compartimente inteligente de depozitare pentru a vă ajuta să vă organizați viața de zi cu zi.

TECHNOLOGIE

LED dipped-beam headlights - Sandero Stepway

Faruri cu lumini LED

Farurile cu LED-uri de pe noul Sandero se aprind automat pentru a vă oferi vizibilitate optimă, zi și noapte, indiferent de condiții. În plus, activarea ștergătoarelor automate de parbriz facilitează conducerea și mai ușor.
Electronic parking brake - Sandero Stepway

Frână de parcare electronică

Manevrarea este și mai confortabilă și fără griji cu frâna de parcare electronică.

MULTIMEDIA

Système multimédia Media Nav Sandero Stepway

Media Nav*

Stai cu ochii pe drum și găsește toate informațiile de care ai nevoie pe ecranul tactil mare de 8 ”cu oglindire fără fir a smartphone-ului. Telefon, radio, navigare GPS, multimedia etc. Conectați-vă smartphone-ul cu ușurință cu conexiunea Bluetooth® sau mufa și mufele USB. Calitatea sunetului celor 6 difuzoare integrate vă va scufunda cu siguranță.
Système multimédia Media Display Sandero Stepway

Media Display*

Aplicațiile dvs. preferate sunt ușor accesibile de pe ecranul tactil mare de 8 inch cu oglindire pentru smartphone. Creați coloana sonoră perfectă pentru călătoriile dvs., cu 4 difuzoare integrate.
Dacia Media Control Sandero Stepway

Media Control & Aplicații Dacia Media Control

Cu noul sistem Media Control cu radio, conexiune telefonică Bluetooth® și afișaj integrat pe ecranul șoferului de 3,5 ”, vă puteți controla sistemul audio de pe volan. Pentru o experiență la bord mai ușor de utilizat, aplicația Dacia Media Control vă permite să accesați cu ușurință sistemul de navigare preferat de pe telefon și să afișați interfața radio pe ecran. 2 difuzoare sunt montate pe ușile din față.
* Compatibile cu Android Auto™ și Apple CarPlay™.      

SISTEME DE ASISTENȚĂ ȘI SIGURANȚĂ A ȘOFERILOR


NOUA DACIA SANDERO STEPWAY