Sandero Stepway crossover

Sandero Stepway

CROSSOVER-UL ROBUST și VERSATIL

de la

15 110 €

pentru versiunea EXPRESSION

DESIGN

CROSSOVERUL ROBUST ȘI DINAMIC

Siluetă impresionantă, linii orizontale fluide, noile faruri LED în formă de Y și gardă la sol ridicată ... Noul Sandero Stepway dezvăluie un design complet renovat în timp ce își reafirmă stilul de crossover. Așezați-vă într-un interior versatil și spațios, astfel încât să vă puteți trăi aventurile în deplin confort.
Sandero Stepway crossover front view
Un aspect de crossover cu adevărat îmbunătățit: din față ...
Noul Sandero Stepway își întărește caracterul de crossover cu partea frontală distinctivă, evidențiată de grila radiatorului unic și noile faruri în formă de Y.
Sandero Stepway crossover profil
... din lateral ...
Gardă la sol ridicată, bare de acoperiș modulare, protecții laterale, pasaje de roată complet integrate, jante din aliaj de 16 ” desing de diamant ... Noul Sandero Stepway combină stilul și robustețea.
Sandero Stepway crossover rear view
... și în spate.
Luminile spate în formă de Y, bara de protecție restilizată, hayonul cu buton de deschidere integrat, plăcuțele de protecție reproiectate, etc. Noul Sandero Stepway își confirmă pe deplin stilul crossover.
Interior - Sandero Stepway
Interior practic și funcțional
Tablou de bord panoramic, consolă centrală înaltă cu cotieră și spațiu de stocare, ecran mare de 8 ”pentru a citi informații fără a vă lua ochii de pe drum ... Călătoriți în confort optim!
Sandero Stepway - Interior
Finisaje în stil dinamic
Mânerele ușilor restilizate, tapițeria personalizată Stepway, interiorul energizat cu inserții portocalii discrete, ecusoane exclusive „Stepway” ... Noul Sandero Stepway își arată stilul.
Sandero Automat
Transmisie Automată
Asigură o pornire lină de pe loc, elasticitate la accelerare și schimbări ale treptelor de viteză fără întreruperi în transmiterea forței de tracțiune.
DACIA Stepway
Sandero Stepway

EXPERINENȚA LA BORD
Mobilitate
Modular roof bars Sandero Stepway
Barele de acoperiș modulare
Ieri, ai vrut să transporti o bicicletă. Astăzi, trebuie să instalați o cutie de acoperiș. Suna familiar? Barele modulare ingenioase și economisitoare de spațiu se transformă în bare transversale pentru acoperiș, astfel încât să vă puteți instala direct articolele, fără a fi nevoie să cumpărați un set nou. Atat de isteț!
Adjustable boot - Sandero Stepway
Portbagaj reglabil
Bagaje multe când călătorești? Pur și simplu rabatați bancheta din spate și bucurați-vă și mai mult spațiu de portbagaj.
High ground clearance - Sandero Stepway
Gardă la sol ridicată
Cu clearance-ul său mărit de la sol, puteți aborda diferite tipuri de drumuri cu ușurință la bord All-New Sandero Stepway. 
COMFORT
Hands-free card - Sandero Stepway
Card mîini libere
Nu mai scotociți prin buzunare pentru a găsi cheile mașinii! Blocați și deblocați vehiculul sau porniți motorul: totul este mai ușor cu cardul mâini libere.
Smart storage compartments - Sandero Stepway
Compartimente inteligente de depozitare
Cotiera centrală a noului Sandero Stepway are mai multe compartimente inteligente de depozitare pentru a vă ajuta să vă organizați viața de zi cu zi.
TECHNOLOGIE
LED dipped-beam headlights - Sandero Stepway
Faruri cu lumini LED
Farurile cu LED-uri de pe noul Sandero se aprind automat pentru a vă oferi vizibilitate optimă, zi și noapte, indiferent de condiții. În plus, activarea ștergătoarelor automate de parbriz facilitează conducerea și mai ușor.
Electronic parking brake - Sandero Stepway
Frână de parcare electronică
Manevrarea este și mai confortabilă și fără griji cu frâna de parcare electronică.

MULTIMEDIA
Système multimédia Media Nav Sandero Stepway
Media Nav*
Stai cu ochii pe drum și găsește toate informațiile de care ai nevoie pe ecranul tactil mare de 8 ”cu oglindire fără fir a smartphone-ului. Telefon, radio, navigare GPS, multimedia etc. Conectați-vă smartphone-ul cu ușurință cu conexiunea Bluetooth® sau mufa și mufele USB. Calitatea sunetului celor 6 difuzoare integrate vă va scufunda cu siguranță.
Système multimédia Media Display Sandero Stepway
Media Display*
Aplicațiile dvs. preferate sunt ușor accesibile de pe ecranul tactil mare de 8 inch cu oglindire pentru smartphone. Creați coloana sonoră perfectă pentru călătoriile dvs., cu 4 difuzoare integrate.
Dacia Media Control Sandero Stepway
Media Control & Aplicații Dacia Media Control
Cu noul sistem Media Control cu radio, conexiune telefonică Bluetooth® și afișaj integrat pe ecranul șoferului de 3,5 ”, vă puteți controla sistemul audio de pe volan. Pentru o experiență la bord mai ușor de utilizat, aplicația Dacia Media Control vă permite să accesați cu ușurință sistemul de navigare preferat de pe telefon și să afișați interfața radio pe ecran. 2 difuzoare sunt montate pe ușile din față.
* Compatibile cu Android Auto™ și Apple CarPlay™.      

SISTEME DE ASISTENȚĂ ȘI SIGURANȚĂ A ȘOFERILOR

NOUA DACIA SANDERO STEPWAY