Dacia Duster SUV

Duster

SUV autentic

De la

14 900 €

Pentru versiunea COMFORT

Un SUV polivalent cu calități imbatabile!

Noul Duster, robust și versatil, își consolidează poziția de SUV de familie și rămâne partenerul ideal în orice aventură.
New Duster SUV redesigned front end

Partea frontală reproiectată

Farurile elegante în formă de Y de pe partea din față subliniază design-urile 3D de pe grilă și întărește stilul robust al noului Dacia Duster.

New Duster SUV LED lighting

Lumini LED

Noile lumini față și spate Dacia Duster au o tehnologie LED inovatoare pentru o vizibilitate și mai mare.
New Duster SUV 16” and 17” wheel rims

Dinamic din spate

Cu spoilerul reproiectat și jantele din aliaj de 16 ”și 17”, Noua Dacia Duster își îmbrățișează aspectul aerodinamic. O invitație clară de călătorie!
Interior - New Duster SUV

Consolă centrală inovatoare

Consola sa centrală cu cotieră glisantă vă oferă 1.1 L spațiu de depozitare. Bucurați-vă de 2 porturi USB față și 2 spate pentru a satisface nevoile întregii familii.

Interior - New Duster SUV

Scaune ergonomice

Bucurați-vă de călătoria dvs. la bordul noului Dacia Duster cu cele 5 scaune reproiectate de dimensiuni complete, prevăzute cu tetiere și mai confortabile.


Multimedia

2 sisteme multimedia inovatoare

Media Nav - New Duster

Media Nav*

Telefon, radio, navigare GPS, sistem de monitorizare 4X4 îmbunătățit (în versiunea 4X4), multimedia etc. Nu este nevoie să vă îndepărtați ochii de la drum. Puteți accesa informațiile dvs. pe ecranul tactil de 8 ”cu oglindire smartphone cu fir sau fără fir atunci când vă conectați smartphone-ul prin Bluetooth® sau porturile USB. Cu 6 difuzoare integrate, bucurați-vă de o calitate a sunetului chiar mai bună atunci când vă ascultați de muzica preferată.
Media Display - New Duster

Media Display*

Utilizați funcția de oglindire a smartphone-ului cu fir a noului sistem multimedia Dacia Duster Media Display. Puteți accesa aplicațiile preferate de pe ecranul tactil de 8 ”: telefon, radio, sistem de monitorizare 4X4 îmbunătățit (în versiunea 4X4) și multe altele. De la plecare până la sosire, călătoriți până la blocajele preferate cu cele 6 difuzoare integrate.

Noua Dacia Duster
* compatible cu Android Auto™ și Apple CarPlay™. 

EXPERIENȚĂ LA BORD

CONFORT TOTAL

FUNCȚIONALITATE

Large centre screen - New Duster

Monitor 8” touchscreen

Bucurați-vă de un confort și mai mare. Sistemul dvs. multimedia este echipat cu un ecran tactil de 8 ”care face ca citirea și utilizarea informațiilor dvs. să fie mai plăcut.
Ergonomic centre console - New Duster

Consolă centrală ergonomică

Consola centrală este prevăzută cu 2 porturi USB în față și 2 în spate, suporturi pentru pahare și o cotieră glisantă pentru a vă oferi și mai mult spațiu de stocare (aproape 1,1 L). Este ușor să rămâi organizat.
Automatic air conditioning - New Duster

Aer condiționat automat

De la punctul A la punctul B, controlați-vă temperatura după cum este necesar și bucurați-vă de un confort termic optim!

TEHNOLOGIE

Multiview camera - New Duster

Multiview camera

Cu sistemul de camere multiview și cele 4 camere (față, spate și laterale), faceți-vă manevrele cu o precizie și mai mare. Pe măsură ce parcați, sistemul se activează automat atunci când vehiculul este deplasat în sens invers. De asemenea, îl puteți activa manual atunci când este necesar.
Smartphone mirroring - New Duster

Conectivitate smartphone

Faceți apeluri, lansați un itinerariu GPS, ascultați lista de redare preferată și multe altele. Conectați-vă smartphone-ul cu ușurință pentru a găsi toate aplicațiile dvs. de pe ecranul tactil al sistemului multimedia de 8 ”.
Hands-free card - New Duster

Hands-free card

Ai mâinile ocupate? Nici o problemă! Folosiți cardul mâini libere pentru a debloca și porni Noul Duster cu ușurință
* compatible with Android Auto™ and Apple CarPlay™. 

Practicitate

4x4 monitor system - New Duster

Sistem de monitorizare 4x4 *

Îmbunătățiți-vă experiența de conducere la bordul Noii Dacia Duster. Utilizați ecranul tactil de 8 "al sistemului multimedia pentru a accesa o gamă largă de informații: unghiul de rulare, unghiul de înclinare, busola, altimetrul și controlul adaptiv al coborârii dealului.
Ground clearance - New Duster

214 mm * gardă la sol

Gata pentru o aventură? Călătoriți de pe terern cu sigurață, cu stările necesare pentru suprafețe ale Noii dvs. Dacia Duster și garda la sol de 214 mm.
Tyres - New Duster

Anvelope pentru 4 anotimpuri *

O cale noroioasă? Un drum acoperit de zăpadă? Un traseu dificil? Nu vă panicați! Cu anvelopele New Dacia Duster cu aderență optimă, sunteți de neoprit.  
* disponibil în versiunea 4x4.
** 3PMSF label.
Noua Dacia Duster

 

Dacia Duster

Explorează designul exterior

Duster