Dacia Duster SUV

Duster

SUV autentic

De la

16 980 €

Pentru versiunea EXPRESSION

Un SUV polivalent cu calități imbatabile!

Noul Duster, robust și versatil, își consolidează poziția de SUV de familie și rămâne partenerul ideal în orice aventură.
New Duster SUV redesigned front end
Partea frontală reproiectată
Farurile elegante în formă de Y de pe partea din față subliniază design-urile 3D de pe grilă și întărește stilul robust al noului Dacia Duster.

New Duster SUV LED lighting
Lumini LED
Noile lumini față și spate Dacia Duster au o tehnologie LED inovatoare pentru o vizibilitate și mai mare.
New Duster SUV 16” and 17” wheel rims
Dinamic din spate
Cu spoilerul reproiectat și jantele din aliaj de 16 ”și 17”, Noua Dacia Duster își îmbrățișează aspectul aerodinamic. O invitație clară de călătorie!
Interior - New Duster SUV
Consolă centrală inovatoare
Consola sa centrală cu cotieră glisantă vă oferă 1.1 L spațiu de depozitare. Bucurați-vă de 2 porturi USB față și 2 spate pentru a satisface nevoile întregii familii.

Interior - New Duster SUV
Scaune ergonomice
Bucurați-vă de călătoria dvs. la bordul noului Dacia Duster cu cele 5 scaune reproiectate de dimensiuni complete, prevăzute cu tetiere și mai confortabile.

DACIA Duster
Duster

Multimedia

2 sisteme multimedia inovatoare

Media Nav - New Duster
Media Nav*
Telefon, radio, navigare GPS, sistem de monitorizare 4X4 îmbunătățit (în versiunea 4X4), multimedia etc. Nu este nevoie să vă îndepărtați ochii de la drum. Puteți accesa informațiile dvs. pe ecranul tactil de 8 ”cu oglindire smartphone cu fir sau fără fir atunci când vă conectați smartphone-ul prin Bluetooth® sau porturile USB. Cu 6 difuzoare integrate, bucurați-vă de o calitate a sunetului chiar mai bună atunci când vă ascultați de muzica preferată.
Media Display - New Duster
Media Display*
Utilizați funcția de oglindire a smartphone-ului cu fir a noului sistem multimedia Dacia Duster Media Display. Puteți accesa aplicațiile preferate de pe ecranul tactil de 8 ”: telefon, radio, sistem de monitorizare 4X4 îmbunătățit (în versiunea 4X4) și multe altele. De la plecare până la sosire, călătoriți până la blocajele preferate cu cele 6 difuzoare integrate.

Noua Dacia Duster
* compatible cu Android Auto™ și Apple CarPlay™. 

EXPERIENȚĂ LA BORD

CONFORT TOTAL

FUNCȚIONALITATE
Large centre screen - New Duster
Monitor 8” touchscreen
Bucurați-vă de un confort și mai mare. Sistemul dvs. multimedia este echipat cu un ecran tactil de 8 ”care face ca citirea și utilizarea informațiilor dvs. să fie mai plăcut.
Ergonomic centre console - New Duster
Consolă centrală ergonomică
Consola centrală este prevăzută cu 2 porturi USB în față și 2 în spate, suporturi pentru pahare și o cotieră glisantă pentru a vă oferi și mai mult spațiu de stocare (aproape 1,1 L). Este ușor să rămâi organizat.
Automatic air conditioning - New Duster
Aer condiționat automat
De la punctul A la punctul B, controlați-vă temperatura după cum este necesar și bucurați-vă de un confort termic optim!
TEHNOLOGIE
Multiview camera - New Duster
Multiview camera
Cu sistemul de camere multiview și cele 4 camere (față, spate și laterale), faceți-vă manevrele cu o precizie și mai mare. Pe măsură ce parcați, sistemul se activează automat atunci când vehiculul este deplasat în sens invers. De asemenea, îl puteți activa manual atunci când este necesar.
Smartphone mirroring - New Duster
Conectivitate smartphone
Faceți apeluri, lansați un itinerariu GPS, ascultați lista de redare preferată și multe altele. Conectați-vă smartphone-ul cu ușurință pentru a găsi toate aplicațiile dvs. de pe ecranul tactil al sistemului multimedia de 8 ”.
Hands-free card - New Duster
Hands-free card
Ai mâinile ocupate? Nici o problemă! Folosiți cardul mâini libere pentru a debloca și porni Noul Duster cu ușurință
* compatible with Android Auto™ and Apple CarPlay™. 
Practicitate
4x4 monitor system - New Duster
Sistem de monitorizare 4x4 *
Îmbunătățiți-vă experiența de conducere la bordul Noii Dacia Duster. Utilizați ecranul tactil de 8 "al sistemului multimedia pentru a accesa o gamă largă de informații: unghiul de rulare, unghiul de înclinare, busola, altimetrul și controlul adaptiv al coborârii dealului.
Ground clearance - New Duster
214 mm * gardă la sol
Gata pentru o aventură? Călătoriți de pe terern cu sigurață, cu stările necesare pentru suprafețe ale Noii dvs. Dacia Duster și garda la sol de 214 mm.
Tyres - New Duster
Anvelope pentru 4 anotimpuri *
O cale noroioasă? Un drum acoperit de zăpadă? Un traseu dificil? Nu vă panicați! Cu anvelopele New Dacia Duster cu aderență optimă, sunteți de neoprit.  
* disponibil în versiunea 4x4.
** 3PMSF label.
Noua Dacia Duster