Noul Dacia Duster a debutat la Chişinău!

Noul Dacia Duster a debutat oficial în Moldova!

Noul Dacia Duster a debutat oficial în Moldova! In capitală, zeci de conducători auto au venit să vadă în premieră noul Duster.

La eveniment au fost invitaţi toţi doritorii de a face cunoştinţă pe viu cu noua generaţie a SUV-ului, iar distribuitorul a organizat teste drive, banchét şi chiar un master class în arte populare!

 Despre noul SUV, directorul de vînzări a automobilelor Dacia în Moldova, Octavian Rusnac spune că automobilul vine la pachet cu funcţii noi, design modern şi un preţ accesibil. Iar maşina este destinată atît familiilor ce preferă călătoriile, cît și burlacilor aflați în căutarea senzațiilor tari, cu ea simţindu-se în siguranță.

Marca preferată a moldovenilor rămîne Dacia, iar Dusterul este unul dintre modelele preferate de cumpărători şi se vinde din 2010, clienţii rămînînd de fiecare dată mulţumiţi.

În Republica Moldova au fost înmatriculate peste 800 de vehicule marca Dacia în 2017, în creştere cu peste 18% faţă de 2016. Din 2010 marca Dacia deţine primul loc la numărul de maşini noi înmatriculate, Dusterul fiind lider vînzări de mai mulţi ani la rînd în clasa crossover. Din 2010 peste 1mln Dacia Duster au fost vîndute în comunitatea internațională.

Toţi doritorii de a-și cumpăra un automobil sînt invitaţi să viziteze salonul Dacia și neapărat să testeze noul Duster, pentru că doar astfel se vor convinge de capacitățile noului SUV, care va reuşi să-i surprindă plăcut.