Noua generație DACIA

PREMIERĂ MONDIALĂ DACIA LA SALONUL IAA MOBILITY 2021 DE LA MUNCHEN

  • Marca Dacia va participa la Salonul Internațional al Automobilului de la Munchen 2021 și va expune, în premieră mondială, un model de familie polivalent cu 7 locuri.
  • Dacia va fi prezentă la IAA Mobility 2021 cu toată gama de modele, într-un stand inedit care va afișa noile culori ale mărcii.

După seria recentă de lansări, printre care noile Logan, Sandero și Sandero Stepway, vehiculul electric Spring și noul Duster, Dacia continuă să-și reînnoiască gama de modele.

Astfel, la Munchen va fi prezentat în premieră mondială noul model Dacia de 7 locuri, un vehicul familial și polivalent.

Acest model inedit va fi dezvăluit online în data de 3 septembrie, în timp ce prezentarea fizică va avea loc la salonul de la Munchen în data de 6 septembrie 2021.

Dacia va fi prezentă la IAA Mobility de la Munchen cu un dispozitiv complet :

  • În ziua de 6 septembrie, la centrul expozițional.
  • Între 7 și 12 septembrie în centrul orașului Munchen, cu toată gama de modele.
  • Navetele între centrul expozițional și centrul orașului vor fi realizate în Dacia Spring, modelul electric cel mai accesibil de pe piață, care va putea fi astfel testat pe viu de publicul larg.


Jogger

DACIA Jogger

NOUA DACIA JOGGER
O mașină de familie cu până la 7 locuri

Un Model de familie versatil cu până la 7 locuri

Disponibil în două configurații, cu 5 sau 7 locuri, Dacia Jogger este partenerul ideal al familiilor, atât în traseele urbane din viața cotidiană cât și în periplurile mai lungi, prilejuite de ieșirile în natură la sfârșit de săptămână sau în concedii. Cu spiritul pragmatic care o caracterizează, Dacia propune un vehicul care le permite clienților să profite de plăcerile simple ale vieții alături de cei apropiați.

 

Un nume ce evocă dinamism

Jogger este un nume simplu, modern, ușor de pronunțat și înțeles în întreaga lume. Este un nume ce evocă dinamism și energie pozitivă. Sufixul „er”, pe care îl regăsim deja la modelul Duster, SUV-ul emblematic al mărcii Dacia, aduce un aer de familiaritate, reflectând totodată robustețea unui partener de drum ideal în viața de zi cu zi.

 

GATA DE START la salonul internațional auto de la Munchen

Pe 6 septembrie, la Salonul Internațional Auto IAA Mobility de la Munchen, în prezența lui Denis Le Vot, Director General Dacia, Jogger va fi prezentat publicului larg.