În Moldova, Dacia își confirmă calitatea de lider al 8-lea an consecutiv

Din a. 2010 brandul Dacia deține ferm întâietatea pe piața auto din Moldova grație politicii inteligente, calității înalte și rețelei profesionale de dealeri.
Conform datelor ÎS Registru S.A., în a. 2016 au fost înregistrate 724 automobile Dacia noi, adică 17,3% din numărul total de 4186 unități. E de menționat, că totalurile anului 2016 arată că Dacia a ocupat locurile de frunte în toate clasele, unde sunt prezente modelele acestei mărci, iar în unele dintre ele dețin întâietatea totală.

Conformtotalurilor anului 2018 au fost înregistrate 1153 automobile Daciа, adică 18,3 % din totalul de 6 293 unități. De menționat, că în a. 2018 automobilul Dacia a fost lider total în toate clasele, în careeste prezentă această marcă. În clasa “В” (mică) Dacia are 622 din 1065 unități, adică 58% din numărul total. Modelul Logan deținelocul 1, Logan MCV – 2, Sandero – 5 .
În clasa compactelor de teren Dacia Duster ocupă locul 1 și cota de 28% sau 346 exemplare comercializate.
În clasa “M” (minivan/ MPV) Dacia a vândut 97 unități din 125, adică 77% dinnumărul total. Pe primul loc se situeazăDacia Dokker, Dacia Lodgy – pe 2 .
În clasa “LCV” (mașini comerciale ușoare, 2t) locul 1aparține Dacia Dokker VAN, 88 unitățidin 09, sau 80% din numărul total.

Îna. 2018 pe piața moldovenească a ieșit Dacia Duster renovat. Din start el aocupat pozițiile de frunte în clasa respectivă. Este preferat pentru spiritulpractic, prețul rezonabil, designulmodern, caracterul econom și, principalul – fiabilitate.
În a. 2018 Dacia a participat și a susținut evenimente social-culturale, sportive, ecologice, inclusiv: - Eco Run : Dacia- partener general al maratonului organizat de proiectul Eco Run la Hâncești, Nisporeni și Orheiul Vechi;
- Caravana Dacia: modelele au fost expuse la Ciadîr-Lunga de ziuaorașului;
- Ziua lanului 2018:vizitatoriiexpoziției «Ziua lanului», organizată în s.Cioc-Maidan, Comrat,au putut admira și testa automobilele Dacia

Pozițiile de lider al pieței și dezvoltarea fulminantă a companiei confirmăprofesionalismul echipei mari și unite Dacia, care muncește în continuare pentru a-și menține locul de frunte pe piațaauto din Moldova.

Vă mulțumim că alegeți Dacia