Dacia ECO-G: motorizări cu benzină și GPL create de Dacia

Ideal ar fi să existe o motorizare care să mulțumească pe toată lumea. Ai acum la dispoziție modelele noastre alimentate cu benzină și GPL! Accesibilă, ușor de utilizat și conformă cu cele mai ridicate standarde de calitate, tehnologia Dacia ECO-G este foarte performantă.
Dacia ECO-G pe scurt
_________________
img
+40% economii la costul combustibilului*
* GPL este mai ieftin. Tehnologia ECO-G permite o economie de peste 40% privind costul combustibilului, comparativ cu modelele benzină sau motorină.
img
Performanțe îmbunătățite cu 10%***
*** Motor alimentat cu GPL: 170 Nm/2.000 rpm vs motor pe benzină: 160 Nm/2.700 rpm.
img
Autonomie sporită (peste 1000 km)**
** Volumul util al rezevorului GPL este de 32 l, suplimentar față de rezervorul pentru benzină.
img
Emisii de CO2 reduse cu 11%
(comparativ cu modelul pe benzină)
Ce este ECO-G?
________________________________
Tehnologia noastră cu alimentare dublă - în detaliu

ECO-G este denumirea motorizărilor noastre cu alimentare dublă - cu benzină și GPL (gaz petrol lichefiat). GPL, o combinație între propan și butan, este adăugat la un motor pe benzină existent, prin integrarea unui sistem de injecție. Adaptarea este o operațiune realizată direct în fabrică, prin adăugarea unui rezervor GPL  (fără reducerea volumului portbagajului), rezistent la presiune și realizat special pentru a permite stocarea lichidului. 

Cu o experiență vastă pe piața GPL, oferim o gamă completă de modele echipate cu motorizare ECO-G.

Cum funcționează?

 Este simplu! Comutarea de la benzină la GPL și invers se poate face manual sau automat (dacă rezervorul de GPL este gol). Un indicator dedicat permite monitorizarea nivelului în rezervorul de GPL și afișează autonomia rămasă. Mai mult decât atât... umplerea rezervorului este rapidă și simplă. Durează numai 2 minute!

Avantajele unui vehicul alimentat cu GPL Dacia ECO-G
Startul bun este esențial!
Sitem Eco-g GPL Dacia
O tehnologie economică...
Motorizările Dacia alimentate cu GPL sunt simple și accesibile. Beneficiezi de un preț competitiv, fără compromisuri în privința tehnologiei, și te bucuri de economii suplimentare privind costul combustibilului. 
img
...sigur...
Beneficiezi de conversia din fabrică și de aceeași garanție acordată de producător pentru celelalte motorizări din gamă.
img
... și ușor de utilizat!
Umplerea rezervorului de GPL este la fel de simplă ca a celui de benzină. Printr-o singură mișcare poți comuta între benzină și GPL!