NOUA DACIA LOGAN

Dimesiuni & Motorizări

SALON CU DIMENSIUNI PERFECTE

Noua Dacia Logan
Principalele dimensiuni (mm)
Lungime totală                
4396
Lățimea totală                
1727
Inălțime totală     
1501
Inălțime pasager față          
819
Inălțime pasager spate           
928
Ampatament     
2649
Volumul portbagajului (dm³)
Volumul portbagajului mini           
528
Volumul portbagajului maxi                   
1361
Rezervor combustibil (litri)     
50

MOTOARE EFICIENTE

O combinație avanatajoasă! Controlați-vă consumul și reduceți bugetul de întreținere cu motoarele noastre concepute pentru a vă ușura activitatea zilnică.
LPG
ECO-G 100 ECO-G: econom
Noul Logan este acum disponibil cu motorul Dacia bi-combustibil pe benzină și GPL: ECO-G. Integrat pe măsură ce vehiculul este construit, motorul ECO-G sigur și eficient oferă o alternativă mai curată, mai ecologică. Cu această soluție, vă puteți menține costurile la combustibil reduse, reducând în același timp emisiile de CO2. Și asta nu este tot! Ușor de utilizat, are două rezervoare de combustibil - unul pe benzină și unul GPL - și extinde semnificativ raza de acțiune a noului dvs. Logan. Cu turbo-ul său și 100 CP, motorul dvs. ECO-G combină economia cu plăcerea.
PETROL
Cu motoarele sale pe benzină prevăzute cu filtru de particule și care îndeplinesc noile standarde Euro6 în vigoare, All-New Logan combină confortul la volan cu un respect mai mare pentru mediu.
TCe 90
Super versatil
Disponibil cu cutie de viteze manuală, acest motor turbo cu 3 cilindri de 90 CP de ultimă generație este mai ecologic și oferă o reacție și o manevrabilitate incredibile. Cu centura de distribuție, puteți economisi și mai mult și puteți reduce bugetul zilnic de întreținere. Atat de isteț!
TCe 90 CVT
Driving comfort
Bucurați-vă de o experiență de conducere lină și plăcută! Echipat cu cutia de viteze automată CVT cu 2 pedale de nouă generație, acest motor turbo cu 3 cilindri de 90 CP asigură un start lin, accelerații flexibile și schimbări de viteză fără efect „elastic”. Relaxa!
SCe 65
Affordable
Disponibil cu o cutie de viteze manuală, acest motor modern cu 3 cilindri de 65 CP este conceput pentru a vă optimiza călătoriile urbane la bordul noului Logan. Centura de distribuție vă ajută, de asemenea, să limitați costurile de întreținere. Se dovedește a fi un aliat constant pentru nevoile tale zilnice.

Ești gata să călătorești cu noua DACIA LOGAN?