DACIA prezintă ...

Noul Dacia SANDERO Stepway

Crossoverul modern și robust.
Profil impresionant, linii orizontale fluide, lumini noi, specifice, în formă de Y și gardă la sol supraînălțată. Noul Sandero Stepway se remarcă printr-un design complet redesenat, păstrându-și în același timp stilul de crossover. Bucură-te de un habitaclu funcțional și spațios, pentru a putea porni la drum într-un confort deplin.
Confort și funcționalitate
Echipat cu funcții inteligente
Călătorește în cele mai bune condiții posibile, în fiecare zi. Echipamentele moderne sunt proiectate pentru a-ți face viața mai ușoară la bordul noului Sandero Stepway: card hands-free, cotieră centrală cu compartiment de depozitare și frână de parcare electronică.
 Cu o gardă la sol supraînălțată, poți aborda cu ușurință diferite tipuri de drumuri. Beneficiază de un interior spațios și modular, cu banchetă rabatabilă și câștigă spațiu cu barele de pavilion modulabile. 
Sistemele de asistență și siguranță
Tot ce aveți nevoie!
Mai versatil ca niciodată, relaxează-te la bordul noului Sandero Stepway, proiectat pentru a putea călători fără nicio grijă, cu echipamentele sale moderne:  Sistem activ de frânare în situații de urgență (AEBS)
E-call (apel de urgență automat)
Senzori de parcare față/spate și cameră de asistență pentru parcarea cu spatele
Detector de unghi mort
Asistență la pornirea din rampă
Frână de parcare electronică
Cruise Control - limitator de viteză
Servodirecție asistată electric
Multimedia
Tehnologie modernă
Obține toate informațiile de care ai nevoie, fără să-ți abați privirea de la drum. Utilizează ecranul central cu diagonala de 8”, pentru a afișa ecranul smartphone-ului pe sistemul Media Nav compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™. Telefon, radio, navigație GPS, multimedia, etc. Conectează smartphone-ul cu ușurință, cu ajutorul conexiunii Bluetooth® sau porturilor pentru căști și USB.
Lista de preț Dacia SANDERO Stepway

ModelVersiune
Pret Euro
New Sandero  STEPWAY ESSENTIAL1,0 TCe 90 CP11 480
New Sandero  STEPWAY ESSENTIAL 1,0 TCe 90 CP CVT12 480
New Sandero  STEPWAY ESSENTIAL 1,0 TCe 100 CP LPG11 880
New Sandero  STEPWAY COMFORT 1,0 TCe 9012 080
New Sandero  STEPWAY COMFORT 1,0 TCe 90 CVT13 080
New Sandero  STEPWAY COMFORT 1,0 TCe 100 LPG12 480
Sunteți gata pentru Noul Sandero Stepway?