DACIA prezintă ...

Noul Dacia LOGAN

Sedan modern, de familie

Cu o siluetă modernă și o parte față redesenată, evidențiată de sigla mărcii în formă de Y și de farurile cu LED, noul Logan se remarcă prin designul complet revizuit. Acesta dispune de echipamente practice, un portbagaj generos și unul dintre cele mai spațioase habitacluri la clasa din care face parte, pentru ca toți membrii familiei să se bucure de cea mai bună experiență la bord.

Confort și design

Voyez plus grand !
Călătorește în cele mai bune condiții, cu echipamente proiectate pentru a-ți ușura sarcinile zilnice. Planșă de bord ergonomică, cotieră centrală cu compartiment de depozitare și frână electrică de parcare, servodirecție asistată nouă, reglaje scaun șofer, aer condiționat automat și card mâini libere etc.
Perfect potrivit pentru vacanță! Noul Logan este conceput pentru a face față nevoilor întregii familii, cu un habitaclu foarte confortabil, măsuțe rabatabile pe spătarele scaunelor din față și portbagaj spațios, cu deschidere automată.

Ai nevoie de mai mult spațiu? Rabatează bancheta și bucură-te de un spațiu de încărcare mărit, ușor de organizat cu ajutorul kit-ului special de organizare pentru portbagaj.

Sistemele de asistență și siguranță

Tot ce aveți nevoie!
Suntem tot timpul în frunte, cu ajutorul sistemelor de asistență pentru șofer, proiectate pentru a vă proteja pe durata călătoriei:

Sistem activ de frânare în situații de urgență (AEBS)
E-call (apel de urgență automat)
Senzori de parcare față/spate și cameră de asistență pentru parcarea cu spatele
Detector de unghi mort
Asistență la pornirea din rampă
Frână de parcare electronică
Cruise control - limitator de viteză
Servodirecție asistată electric

Multimedia

Tehnologie modernă
Obține toate informațiile de care ai nevoie, fără a-ți abate privirea de la drum. Utilizează ecranul central cu diagonala de 8”, pentru a afișa ecranul smartphone-ului prin intermediul sistemului Media Nav compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™. Telefon, radio, navigație GPS, multimedia, etc. Conectează smartphone-ul cu ușurință, cu ajutorul conexiunii Bluetooth® sau porturilor pentru căști și USB.
Lista de prețuri Noul Logan
ModelVersiune
Preț  Euro
New Logan ACCESS
1,0 SCe 65 CP 8 580
New Logan ESSENTIAL  1,0 SCe 65 CP 9 580
New Logan ESSENTIAL  1,0 TCe 90 CP 10 580
New Logan ESSENTIAL
1,0 TCe 100 CP LPG 10 980
New LoganCOMFORT
1,0 SCe 65 CP 10 180
New LoganCOMFORT
1,0 TCe 90 CP 11 180
New LoganCOMFORT
1,0 TCe 90 CP CVT 12 180
New LoganCOMFORT
1,0 TCe 100 CP LPG 11 580