Duster multimedia systems

Noi funcții pentru a vă ușura viața de zi cu zi

New Media Nav Live
Pregătește-te pentru o experiență de condus conectată ca nimeni altul. Explorați Media Nav Live pe ecranul dvs. de bord la îndemână de 10 inchi. 

Cu Media Nav Live, aveți acces la o gamă largă de funcții moderne convenabile, ușor de utilizat: Navigare conectată, Servicii conectate, App Store, Oglindire wireless pentru smartphone, Sistem de sunet Arkamys 3D.  New Media Control
  Smartphone-ul tău se transformă în computerul tău de bord. Folosind aplicația Dacia Media Control (disponibilă pentru Android și iOS), se îmbunătățește fără probleme cu ecranul tău multifuncțional. 

  Noua Dacia Media Control și-a reînnoit interfața pentru a vă oferi cele mai esențiale funcții. Descoperiți Travel Companion pentru Media Control, aplicația care monitorizează nivelul de oboseală și sugerează opriri de odihnă de-a lungul călătoriei.   New Media Display
   Porniți la drum cu liniște, folosind Media Display!
   Cu ecranul său tactil mare de 10 inchi, New Media Display vă ajută să vă gestionați cu ușurință apelurile și muzica. În plus, profitați de oglindirea fără fir a smartphone-ului pentru a afișa toate aplicațiile preferate pe ecran. 
   Cu smartphone-ul și pachetul de servicii de la distanță, puteți să vă localizați vehiculul pe o hartă, să aprindeți luminile sau să claxonați de la distanță pentru a vă găsi vehiculul într-o parcare. De asemenea, vă puteți verifica kilometrajul și autonomia rămasă și vă puteți bucura de actualizările FOTA* timp de până la 5 ani. 

   *FOTA = Firmware over the air, ceea ce înseamnă că puteți obține actualizări de software fără a fi nevoie să mergeți la dealer-ul dvs.