Duster accessories

Tot ce aveți nevoie pentru a vă personaliza Duster-ul

Plecați într-o aventură
Accesorii exclusive InNature concepute și dezvoltate pentru tine!

Pachet de somn
Pachet de somn
Pachetul Sleep din gama de accesorii Dacia InNature este o cutie 3 in 1 cu saltea plianta. Ușor de instalat și îndepărtat, puteți avea o masă cu tavă pentru a mânca sub protecția hayonului mașinii dvs. In plus, in mai putin de 2 minute, poti desface un pat dublu cu un sofer de 190 cm lungime si pana la 130 cm latime la usile din spate.

Jaluzele opace
Jaluzele opace
Dormiți bine în Duster, cu intimitate completă și protejat de lumina exterioară. Pe lângă pachetul Sleep, acest set complet de jaluzele opace creează întuneric aproape complet.

Bare de acoperiș
Bare de acoperiș
Transporta-ti bunurile voluminoase cu acest portbagaj din gama de accesorii Dacia InNature. Poate suporta pana la 65 kg si poate fi folosit pe bare de acoperis modulare sau cu bare de acoperis accesorii.


Dusterul tău de zi cu zi
Articole esențiale pentru tine și familia ta.

Duster - Shark fin aerial
Shark fin aerial
Adăugați o notă de eleganță și modernitate cu această antenă cu aripioare de rechin, perfect optimizată cu vehiculul dvs. și compatibilă cu Digital Audio Broadcasting (DAB).
Accesorii de transport pe acoperiș ușor de instalat, cum ar fi portbagajul sau cutia de acoperiș.

Duster - Towbar bicycle rack
Suport pentru biciclete de remorcare
Veți putea transporta toate bicicletele familiei dvs., până la 3 biciclete și 60 kg, ușor, în siguranță și fără nicio ajustare.


Accesoriu Youclip
Accesorii inteligente noi „stil Dacia”.