Dacia Duster

Tehnologie

Tehnologie și multimedia

Tot ce aveți nevoie pentru a face călătoria dvs. mai ușoară

Media Nav Evolution

Media NavEvolution oferă o gamă largă de facilități simple și ușor de utilizat. Ecranul tactil de 7 inci (18 cm) vă permite să vă bucurați de navigația GPS, telefon, radio, media. Prin conectarea telefonului smartphone la porturile USB, puteți să vă deschideți cu ușurință aplicațiile, să citiți sau să scrieți mesajele dvs. pe ecranul tactil al Daciei Duster. Totul datorită sistemelor Android Auto ™ și Apple Carplay ™.

Sistemul de avertizare pentru unghi mort

Călătorești în siguranță și ai un partener de încredere în fiecare călătorie.Dacia Duster vine echipată cu sistem de avertizare pentru unghi mort datorită căruia, cu ajutorul unui semnal luminos în oglinda laterală, detectezi mai uşor potenţialele obstacole în siguranță și ai un partener de încredere în fiecare călătorie.

Cruise Control cu limitator de viteză

Condusul devine mai ușor! Funcția Cruise Controlt îți permite să menții o viteză constantă fără a atinge pedala de accelerație. Limitatorul de viteză îți permite să selectezi o viteză maximă de croazieră, pentru a conduce în siguranță și fără griji.

Lumini de zi LED

Semnătura luminoasă a Daciei Duster te face remarcat în orice împrejurare!

Asistență video la parcarea cu spatele

Camera video îți afișează eventualele obstacole din spatele mașinii, pentru a putea efectua manevrele în totală siguranță.

Motorizări

O gamă de motoare de înaltă performanță

Novi Duster

Motor Blue dCi 115

< div > Disponibil, în funcție de versiune, cu tracțiune 4x2 și 4x4. Disponibil cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, motorul Blue dCi 115vă oferă dinamism și fluiditate, menținând în același timp un consum redus de combustibil.Pentru a reduce emisiile poluante, noile motoare diesel Blue dCi sunt echipate cu un sistem de reducere catalitică selectivă (SCR *) care funcționează cu AdBlue® (o soluție non-toxică disponibilă la majoritatea stațiilor de service). Această tehnologie transformă oxidul de azot din motoarele diesel în gaze inofensive. Mașina dvs. vă va aminti când este timpul să completați rezervorul AdBlue®.*Reducerea catalitică selectivă constă în injecția amoniacului (NH3) din AdBlue® în catalizatorul de evacuare. Reacția chimică rezultată transformă oxidul de azot (NOx) în gaze nepoluante (vapori de apă inofensivi și azot).
Novi Duster

Motor TCe 125

Disponibil, în funcție de versiune, cu tracțiune 4x2 sau 4x4. Alege performanța! În combinație cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, motorul TCe 125 răspunde cu o promptitudine inegalabilă, iar condusul devine o adevărată plăcere.
Novi Duster

Motor Blue dCi 95

Disponibil, în funcție de versiune, cu tracțiune 4x2. Plăcerea de a conduce, însă cu un consum redus de carburant... Motorul Blue dCi 95 are multe de oferit. Pentru a reduce emisiile poluante, noile motoare diesel Blue dCi sunt echipate cu un sistem de reducere catalitică selectivă (SCR *) care funcționează cu AdBlue® (o soluție non-toxică disponibilă la majoritatea stațiilor de service).Această tehnologie transformă oxizidul de azot din motoarele diesel în gaze inofensive. Mașina dvs. vă va aminti când este timpul să completați rezervorul AdBlue®.*Reducerea catalitică selectivă constă în injecția amoniacului (NH3) din AdBlue® în catalizatorul de evacuare. Reacția chimică rezultată transformă oxizdul de azot (NOx) în gaze nepoluante (vapori de apă inofensivi și azot).
Novi Duster

Motor dCi 90*

Niska potrošnja goriva, smanjene emisije i užitak vožnje... Motor dCi 90 ima puno prednosti.

*Dostupan u verziji s pogonom 4x2
Novi Duster

Motor dCi 110*

Dostupan sa 6-brzinskim mjenjačem i automatskim EDC mjenjačem s dvostrukim kvačilom, motor dCi 110 pruža besprijekorne dinamičke performanse.

*Dostupan u verziji s pogonom 4x2 ili 4x4

Accesorii

Gama de accesorii