NOUA DACIA DUSTER

DIMENSIUNI ȘI MOTOARE

DIMENSIUNI

UN SUV CU DIMENSIUNI PERFECTE

Noua Dacia Duster

MOTOARE PENTRU NOI DACIA DUSTER

O SELECȚIE LARGĂ PENTRU A ÎNDEPLINI TOATE NEVOILE
LPG
ECO-G 100
ECO-G:  economii  

Noul Dacia Duster este disponibil cu motorul Dacia bi-combustibil pe benzină și GPL: ECO-G. Integrat pe măsură ce vehiculul este construit, motorul ECO-G sigur și eficient oferă o alternativă mai curată, mai ecologică. Cu această soluție, vă puteți menține costurile cu combustibilul reduse, reducând în același timp emisiile de CO2. Și asta nu este tot! Ușor de utilizat, are 2 rezervoare de combustibil - unul pe benzină și un GPL - și extinde semnificativ raza de acțiune a Noii dvs. Dacia Duster. Cu turbocompresorul și 100 CP, motorul dvs. ECO-G combină economia cu plăcerea.
PETROL
Dispunând de motoare pe benzină echipate cu un filtru de particule și care îndeplinesc noile standarde Euro6, Noua Dacia Duster combină confortul de conducere cu un respect mai mare pentru mediu. Cu curelele lor de distribuție, veți câștiga economii la bugetul de întreținere de rutină. Atat de isteț!     
TCe 90
Liniște sufletească în fiecare zi  
Acest motor turboalimentat de 90 CP cu 3 cilindri de ultimă generație oferă o experiență de condus mai ecologică, mai lină și mai dinamică. Disponibil cu tracțiune pe 2 roți cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte.
TCe 130
Versatilitate și performanță  

Cu un cuplu de 240 Nm, acest motor cu 4 cilindri turbocompresor de 130 CP vă oferă un consum controlat de combustibil, împreună cu o experiență de conducere sensibilă și lină. Disponibil cu tracțiune integrală, este echipat cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte.
TCe 150 4x4
O bucurie de a conduce pe orice teren

  Acest motor cu 4 cilindri turboalimentat de 150 CP generează un cuplu de 250 Nm pentru a oferi atât plăcere de conducere, cât și performanță. Disponibil cu tracțiune integrală cu cutie de viteze manuală. Chiar și când ieșiți din calea bătută!
TCe 150 EDC
Plăcerea și confortul la volan  

În versiunea sa cu tracțiune integrală, acest motor turboalimentat cu 4 cilindri de 150 CP este acum disponibil cu o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj cu 6 trepte. Ultimul în performanțe fluide și distractive pe tot parcursul călătoriei.
DIESEL
dCi 115
Eficiență și versatilitate  

Asociat cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, acest motor turbo cu 4 cilindri este disponibil cu tracțiune cu 2 sau 4 roți. Acesta combină puterea și versatilitatea pentru a vă ajuta să vă controlați consumul de combustibil. Chiar și în călătoriile pe distanțe lungi!

GATA PENTRU A ATINGE DRUMUL CU NOUL DACIA DUSTER?