Dacia Duster

DesignConfort

Totul pentru confortul tău


Climatizare automată *

Sistemul de aer condiționat automat al Daciei Duster te ajută să alegi temperatura optimă în orice anotimp.Cu ajutorul comenzilor intuitive îţi asiguri ambianța ideală la bord și te bucuri de o călătorie mai plăcută şi mai confortabilă!

Card "Mâini libere"

Ai parte de mai mult confort de la start până la finish!Funcția Mâini Libere a Daciei Duster declanșează automat descuierea și încuierea portierelor când ai cardul la tine.În plus, funcţia„lumina de întâmpinare” te ajută să găseşti cu usurinţă maşina în parcare prin aprinderea farurilor de la distanţă.

Direcție asistată electric

Dacia Duster se adaptează oricărei situații. Manevrele prin traficul urban sunt acum mai simple ca oricând. Îți oferă precizie optimă pe teren accidentat. Iar pe șosea, condusul devine o adevărată plăcere.

Reglaje disponibile pentru șofer

Scaunul șoferului poate fi reglat pe înălțime, precum și în zona lombară. Volanul poate fi reglat în înălțime și în adâncime.

Numeroase spații de depozitare

Dacia Duster oferă o gamă largă de spații de depozitare generoase, amplasate inteligent. Compartimentul de tip sertar amplasat sub scaunul șoferului este ideal pentru obiectele pe care vrei întotdeauna la îndemână.

Off-road

Toate drumurile îți sunt deschise


Noua Dacia Duster

Galerie