Spiritul de aventură are un nou partener

Sandero StepWay


Dacia Sandero StepWay Tce 100 CP cu Transmisie Automata CVT Reducere: 500 Euro
Cel mai vandut automobil către persoane fizice in Europa din 2017


Ai nevoie de mai multa informatie?
Vezi
Dacia Sandero


Dacia Sandero


Dacia Sandero


O experiență plăcută Crossoverul robust și versatil
Profil impresionant, linii orizontale fluide, o nouă semnătură luminoasă LED în formă de Y și gardă la sol înălțată... Sandero Stepway se remarcă printr-un design complet revizuit, afișând un stil de veritabil crossover. Bucură-te de un interior funcțional și spațios, pentru a putea porni la drum într-un confort deplin.

Dacia Sandero
Bare de pavilion modulare
Ieri ai vrut să transporți o bicicletă. Astăzi vrei să montezi un portbagaj de pavilion. Sună familiar? Barele de pavilion ingenioase și compacte se transformă în bare de pavilion transversale, pentru a putea monta direct accesoriile, fără a mai trebui să achiziționezi un alt set. Atât de inteligent!

Dacia Sandero
Portbagaj configurabil
Transporți multe bagaje pe durata călătoriilor? Rabatează bancheta din spate sau modifică poziția planșeului și beneficiază de un portbagaj mărit.

Dacia Sandero
Gardă la sol înălțată
Cu o gardă mai mare la sol, poți aborda cu ușurință diferite tipuri de drumuri la volanul lui Sandero Stepway.

Dacia Sandero
Card hands-free
Totul e mai ușor: încuie și descuie vehiculul cu cardul hands-free.

Dacia Sandero
Spații de depozitare inteligent amplasate
Consola centrală a lui Sandero Stepway include compartimente de depozitare ingenioase, care permit organizarea obiectelor des folosite.

Dacia Sandero
Fază scurtă cu LED
Faza scurtă cu LED a lui Sandero Stepway se aprinde automat, pentru a asigura vizibilitate îmbunătățită pe timp de zi și de noapte, indiferent de condițiile de deplasare. Iar activarea automată a ștergătoarelor de parbriz este foarte utilă pentru șofer.

Dacia Sandero
Frână de parcare electrică
Cu frâna de parcare acționată electric, manevrarea este mai sigură și mai ușoară.

Dacia Sandero
Media Display
Aplicațiile tale favorite pot fi accesate ușor de pe ecranul tactil, cu diagonala de 8”, ce include funcția de replicare smartphone prin cablu. Creează ambianța perfectă pentru călătoriile tale, cu 4 difuzoare integrate. 

Sandero Automat
Transmisie Automată
Asigură o pornire lină de pe loc, elasticitate la accelerare și schimbări ale treptelor de viteză fără întreruperi în transmiterea forței de tracțiune.