Dacia Sandero

Echipamente și tehnologie

Tehnologie și multimedia

Faceți călătoria mai simplă

Dacia Sandero

Sistemul multimedia Media Nav Evolution

Bucurați-vă de o gamă largă de funcții simple și ușor de utilizat cu Media NavEvolution pe ecranul tactil de 7 inchi (18 cm): navigație GPS, telefon, radio, suport media Bluetooth® sau mufă și porturi USB. Android Auto ™ și Apple Carplay ™ sunt acum disponibile! Prin conectarea telefonului smartphone cu cablul la porturile USB, deschideți aplicațiile și citiți sau dictați mesajele direct pe ecranul tactil al Daciei Sandero.
Dacia Sandero

Dacia Plug & Radio

Sistemul multimedia Dacia Plug & Radio* îți pune la dispoziție un radio cu ecran generos, funcții de telefonie Bluetooth®, redare audio, mufe jack și USB. Sistemul este completat de comenzi amplasate pe volan și patru boxe.

Siguranță și fiabilitate

Călătorește fără nicio grijă


Motoare

Motoare

Motoare pe benzină

SCe 75

Noua mașină Dacia Sandero a extins gama de motoare pe benzină cu un nou motor pe benzină cu trei cilindri, de 1,0 CP, de 75 CP. Acest motor utilizează o bogată experiență Renault care a contribuit la reducerea semnificativă a consumului de carburant și a emisiilor de CO2.

TCe 90 S&S

Doar în oraș! Foarte rapid cu o cutie de viteze manuală cu cinci trepte de turație redusă, motorul ENERGY TCe 90 este perfect pentru mediul urban.

Motoare diesel

dCi 75 S&S

Motorul cunoscut de 1,5 dCi a câștigat numeroase premii internaționale pentru fiabilitate, performanță ridicată și performanță ridicată. Noua generație de motoare oferă un cuplu și mai mare și oferă o accelerație mai bună.

dCi 90 S&S

Motorul cunoscut de 1,5 dCi a câștigat numeroase premii internaționale pentru fiabilitate, performanță ridicată și performanță ridicată. Noua generație de motoare oferă un cuplu și mai mare și oferă o accelerație mai bună. Motorul este echipat cu un sistem Start & Stop pentru a asigura un consum redus de combustibil și emisii de CO2 sub 100 g / km

EASY-R

TCe 90 S&S Easy-R

De acum încolo, puteți alege între transmisia automată Easy-R și motorul pe benzină TCe 90 CP pentru o plimbare dinamică și confortabilă.

Benzin / GPL motor

TCe 90 este disponibil în mod excepțional în benzină și în versiunea GPL. Instalația de gaz instalată în fabrică oferă o călătorie mai economică și mai sigură, cu emisii reduse de CO2.