Dacia Sandero

Design

Design

Ceva pentru toată lumea


Design mai modern și atractiv

Identitatea stilistică a Dacia evocă sentimentul general de calitate şi de forţă.Partea frontală, dominată de emblema Dacia, poziţionată în centrul calandrului,se regăseșteatât pe Sandero cât și pe Sandero Stepway. Întregul ansamblu a câştigat în expresivitate datorită designului farurilor şi a formei grilei radiatorului.

Alegeți rafinamentul până la ultimul detaliu

Un design interior mai atrăgător, Dacia Sandero inaugurează o nouă planşă de bord şiechipamente moderne. Conturul cadranelor este cromat iar butoanele de comandă, de ultimă generaţie, sunt deosebit de funcţionale. Conturul aeratoarelor, sigla de pe volan şi mânerul schimbătorului de viteze sunt cromate.* Faţada centrală a planşei de bord beneficiază de un ornament a cărui culoare*, este în armonie cu cea a mânerelor portierelor şi cu ornamentul de pe volan.O atenţie deosebită a fost acordată calităţii percepute, atât la nivelul materialelor alese, cât şi al detaliilor de îmbinare.

Spațiu extrem de spațios și confortabil

Bucurați-vă de spațiul interior nou: cinci scaune largi și trunchi spațios, cel mai bun din clasa sa. Interiorul este dotat cu mai multe caracteristici: Bancheta din spate (1/3 - 2/3), compartimente de depozitare practice pentru intreaga familie ... Am proiectat totul pentru a face ca viata de zi cu zi sa fie cat mai usoara. Indiferent dacă conduceți singur sau că aveți un pasager, aceasta este o mașină ideală pentru oraș, gata să vă ofere un confort maxim.

Confort

Mai mult și mai bine pentru același preț


Dacia Sandero

Galerie