Dacia Sandero Stepway

Echipamente și tehnologie

Tehnologie și multimedia

Echipamente Dacia Sandero Stepway

Sandero Stepway

Sistemul multimedia Media Nav Evolution

Te bucuri de o serie de facilități simple și ușor de utilizat cu Media NavEvolution. Pe ecranul tactil de 7 inchi (18 cm), vă puteți bucura de navigația GPS, de telefon, de radio și de conținut media prin conexiunile Bluetooth® sau prin mufe și porturi USB. Android Auto ™ și Apple Carplay ™ sunt acum disponibile prin conectarea smartphone-ului cu cablul la porturile USB. Deschideți cu ușurință aplicațiile și citiți sau dictați mesajele direct de pe ecranul tactil al Daciei Sandero Stepway.
Sandero Stepway

Dacia Plug & Radio

Sistemul multimedia Dacia Plug & Radio* îți pune la dispoziție un radio cu ecran generos, funcții de telefonie Bluetooth®, redare audio, mufe jack și USB. Acest sistem include comenzi pe volan și patru boxe audio.

Siguranță și fiabilitate

Călătorește fără nicio grijă


Motoare

Gama largă de motoare

Motorul pe benzină

TCe 90 S&S

Ușor în oraș! Foarte reactiv la viteze reduse, cu transmisie manuală cu cinci trepte, motorul ENERGY TCe 90 este perfect potrivit pentru mediul urban.

Motor diesel

dCi 90 S&S

Motorul de 1,5 dCi a câștigat numeroase premii internaționale pentru fiabilitate, economie de combustibil și performanțe ridicate. Noua generație a motorului oferă un cuplu și mai mare și asigură o accelerație mai bună. Motorul este echipat cu un sistem Start & Stop și asigură un consum redus de carburant și emisii de CO2 sub 100 g / km


EASY-R

TCe 90 S&S Easy-R

De acum încolo, puteți alege modelul Dacia Sandero cu transmisia automată Easy-R, care oferă o plimbare dinamică și confortabilă cu motorul pe benzină TCe 90 CP.

Benzină / motor GPL

TCe 90 este disponibil în mod excepțional în benzină și în versiunea GPL. Instalația de gaz instalată în fabrică oferă o călătorie mai economică și mai sigură, cu emisii reduse de CO2.