Dacia Sandero Stepway

Design

Design

Stil aventurier

Sandero Stepway

Acum cu un stil aventurier și mai pronunțat!

Aspectul său de SUV îi scoate în evidență caracterul de aventurier!

Detalii cromate de efect în partea frontală, gardă la sol mai ridicată, scuturi față și spate cu finisaj metalic mat, elemente de protecție de culoare neagră pentru pasajul roților și șasiu, proiectoare de ceață, jante cu design exclusiv, bare de pavilion în două nuanțe.
Sandero Stepway

Un spațiu generos și confortabil

Sandero Stepway are acum un design complet nou, atât în interior, cât și la exterior. Vei fi încântat de detaliile imaculate ale interiorului: Tapițerie Stepway, consolă centrală cu elemente cromate, volan cu 4 spițe etc. Te vei simți perfect în această ambianță modernă!
În plus, cele 5 locuri spațioase, portbagajul voluminos, bancheta rabatabilă în proporție de 1/3-2/3 și spațiile de depozitare inteligente promit spațiu suficient pentru întreaga familie.
Sandero Stepway

Rafinament până la ultimul detaliu

Dacia Sandero Stepway este modernizată atât la interior, cât și la exterior. Un nou design pentru numeroase elemente: tapițerie, gurile de ventilație, panoul central cu elementele de decor, volanul cu patru spițe, noile finisaje cromate... Vei fi sedus de noul design modern al habitaclului.

Confort

Te bucuri de dotări mai numeroase și mai bune la același preț


Dacia Sandero Stepway

Galerie