Dacia Logan MCV

Tehnologie și multimedia

Tehnologie și multimedia

Fă-ți călătoria mai ușoară

Logan MCV

Sistemul multimedia Media Nav Evolution

Prin intermediul unui ecran tactil de 7 inch (18 cm), Media NavEvolution oferă o serie de caracteristici: navigație prin GPS, telefon, radio, medii prin Bluetooth® sau prize jack și porturi USB. Conectați smartphone-ul cu cablul la porturile USB și accesați cu ușurință aplicațiile telefonului, citiți sau dictați mesajele dvs. de pe ecranul dispozitivului dvs. Dacia Logan MCV, datorită sistemelor Android Auto ™ și Apple Carplay ™.
Logan MCV

Dacia Plug & Radio

Sistemul multimedia Dacia Plug&Radio* îți pune la dispoziție un radio cu ecran generos, funcții de telefonie Bluetooth®, redare audio, mufe jack și USB.  Acest sistem include comenzi pe volan și patru boxe audio.

Siguranță și fiabilitate

Călătorește fără nicio grijă


Motoare

Motoare pe benzină

SCe 75

Dacia a extins gama de motoare pe benzină cu un nou motor pe benzină cu trei cilindri, de 1,0 CP, de 75 CP. Acest motor utilizează o bogată experiență Renault care a contribuit la reducerea semnificativă a consumului de carburant și a emisiilor de CO2.

TCe 90 S&S

Ușor! Foarte reactiv la viteze reduse, cu transmisie manuală cu cinci trepte, motorul ENERGY TCe 90 este perfect potrivit pentru mediul urban.

Motoare diesel

dCi 75 S&S

Motorul de 1,5 dCi a câștigat numeroase premii internaționale pentru fiabilitate și performanță ridicată. Noua generație de motoare oferă un cuplu și mai mare și oferă o accelerație mai bună.

dCi 90 S&S

Motorul de 1,5 dCi a câștigat numeroase premii internaționale pentru fiabilitate, economie de combustibil și performanțe ridicate. Noua generație a motorului oferă un cuplu și mai mare și asigură o accelerație mai bună. Motorul este echipat cu un sistem Start & Stop și asigură un consum redus de carburant și emisii de CO2 sub 100 g / km

EASY-R

TCe 90 S&S Easy-R

Dacia Logan cu transmisia automată Easy-R oferă o plimbare dinamică și confortabilă cu motorul pe benzină TCe 90 CP .

Benzin / LPG motor

TCe 90 este disponibil în mod excepțional în benzină și în versiunea GPL. Instalația de gaz instalată în fabrică oferă o călătorie mai economică și mai sigură, cu emisii reduse de CO2.