Dacia Logan MCV

Design

Design

Un break cu un design modern


Confort

Te bucuri de dotări mai numeroase și mai bune la același preț


Interior

Așază-te comod

Dacia Logan MCV

Spațiu pentru toți și pentru toate!

Dacia Logan MCV este un break spațios, ideal pentru a transporta tot ce dorești. Cele cinci locuri cu spațiu standard oferă confort întregii familii, iar caracterul modular al interiorului este extrem de practic. Bancheta din spate se poate rabata în proporție de 1/3-2/3 pentru a putea transporta obiecte lungi sau voluminoase și pentru organizarea spațiului după necesități.
Dacia Logan MCV

Un portbagaj XXL și spații de depozitare practice

Dacia Logan MCV îți pune la dispoziție un portbagaj XXL, cu o configurație modulară ce se adaptează cerințelor tale, ca un adevărat partener de încredere. La interior, regăsim numeroase spații de depozitare: un nou buzunar special pentru telefon lângă scaunul pasagerului din față, o plasă elastică în partea din față*, un nou suport pentru sticle în spate, torpedo iluminat*, tăvițe pe portierele din față și spate, un compartiment de depozitare pe bord, buzunare pentru hartă, suport de pahar... Atât în față, cât și în spate, toți ocupanții se bucură de spații de depozitare utile în orice călătorie.*
Dacia Logan MCV

Un interior rafinat

Ia loc la bordul Dacia Logan MCV. Bucură-te de confort și admiră calitatea noilor finisaje. Vei fi încântat de atenția cu care a fost realizat habitaclul. Un nou design pentru numeroase elemente: tapițerie, gurile de ventilație, panoul central cu elementele de decor, volanul cu patru spițe, noile finisaje cromate*... Vei fi sedus de noul design modern al habitaclului.

Dacia Logan MCV

Galerie