Dacia Logan MCV Stepway

Tehnologie și multimedia

Tehnologie și multimedia

Fă-ți călătoria mai ușoară

Logan MCV

Sistemul multimedia Media Nav Evolution

Prin intermediul unui ecran tactil de 7 inch (18 cm), Media NavEvolution oferă o gamă largă de facilități simple și ușor de utilizat: navigație GPS, telefon, radio, suport media Bluetooth® sau prize jack și porturi USB. Datorită Android Auto ™ și Apple Carplay ™, conectați telefonul smartphone cu cablul la porturile USB și accesați cu ușurință aplicațiile telefonului smartphone, citiți sau dictați mesajele de pe ecranul Daciei Logan Stepway.

Siguranță și fiabilitate

Călătorește fără nicio grijă


Motoare

Motoare pe benzină

TCe 90 S&S

Ușor! Foarte reactiv la viteze reduse, cu transmisie manuală cu cinci trepte, motorul ENERGY TCe 90 este perfect potrivit pentru mediul urban.

Motoare diesel

dCi 90 S&S

Motorul de 1,5 dCi a câștigat numeroase premii internaționale pentru fiabilitate, economie de combustibil și performanțe ridicate. Noua generație a motorului oferă un cuplu și mai mare și asigură o accelerație mai bună. Motorul este echipat cu un sistem Start & Stop și asigură un consum redus de carburant și emisii de CO2 sub 100 g / km

EASY-R

TCe 90 S&S Easy-R

Dacia Logan cu transmisia automată Easy-R oferă o plimbare dinamică și confortabilă cu motorul pe benzină TCe 90 CP .

Benzină / motor GPL

TCe 90 este disponibil în mod excepțional în benzină și în versiunea GPL. Instalația de gaz instalată în fabrică oferă o călătorie mai economică și mai sigură, cu emisii reduse de CO2.