Dacia Logan MCV Stepway

Design

Design

Admirați stilul și aspectul său


Confort

Bucurați-vă de caracteristici mai bune


Interior

Te bucuri de confort la cele mai bune prețuri

Dacia Logan MCV

Spațiu pentru toți!

Pe lângă spiritul său de aventură, Dacia Logan MCV Stepway oferă un interior spațios, perfect pentru a transporta tot ce dorești. Cele cinci locuri cu mărime standard oferă spațiu și confort pentru întreaga familie, iar designul său modular îți permite să organizezi spațiul exact așa cum dorești. Bancheta rabatabilă în proporție de 1/3-2/3 îți permite să transporți obiecte lungi și voluminoase.
Dacia Logan MCV

Un portbagaj XXL și spații de depozitare practice

Dacia Logan MCV îți pune la dispoziție un portbagaj XXL, cu o configurație modulară ce se adaptează cerințelor tale, ca un adevărat partener de încredere. Numeroase compartimente de depozitare la bord, un nou buzunar pentru telefonul mobil în partea laterală a scaunului pasagerului din față, o plasă elastică de depozitare în față, un nou suport de sticlă în spate, torpedou iluminat, compartimente spațioase pe portierele din față și spate, un spațiu de depozitare în bord, buzunare pe spatele scaunelor, suport de pahar etc. Atât în față, cât și în spate, toți ocupanții au propriul spațiu de depozitare pentru obiectele necesare în călătorie.
Dacia Logan MCV

Un interior imaculat, până în cele mai mici detalii

Vei aprecia confortul Dacia Logan MCV Stepway și vei fi impresionat de habitaclul deosebit de elegant. Un nou design pentru numeroase elemente: tapițerie, gurile de ventilație, panoul central cu elementele de decor, volanul cu patru spițe, noile finisaje cromate...  Modernizările aduse spațiului interior te vor cuceri pe loc.

Dacia Logan MCV

Galerie