Dacia Dokker Van

Design

Dokker Van
Linii robuste și armonioase
Deși este o furgonetă autentică, nici designul exterior nu a fost neglijat. Liniile sale armonioase și solide inspiră robustețe și performanțe dinamice.
Dokker Van
Funcțional și practic
Cu o capacitate utilă de 675 kg*, un volum efectiv între 3,3 și 3,9m3 și o lungime de încărcare între 1,90 și 3,11m, toate activitățile tale profesionale vor fi mult mai simple. Dacia Dokker Van este autovehiculul preferat al afacerilor care apreciază utilitatea. Fiabil și robust, acesta oferă o capacitate mare de încărcare pentru a putea transporta cu ușurință toate echipamentele de care ai nevoie.*Începând de la versiunea Ambiance.
Dokker Van
Dacia Easy Seat
Noua Dacia Dokker Van are un volum efectiv generos, de 3,3m³. Sistemul multifuncțional Dacia Easy Seat, care permite reglarea pe lungime, înclinarea și rabatarea, îți permite să reorganizezi cu ușurință spațiul de transport așa cum dorești. Prin rabatarea spătarului se creează o suprafață utilă pe care poți scrie, poți lucra pe laptop etc.
Dokker Van
Portieră laterală glisantă
Noua Dacia Dokker Van permite accesarea cu ușurință a spațiului de încărcare, grație portierei laterale glisante cu o lățime record în categoria sa, de 703mm. Foarte utilă atunci când spațiul de descărcare este mai restrâns.