Dacia Dokker

Design

                                
                              
Dacia Dokker

Un design armonios

Un autovehicul polivalent cu un spațiu interior inegalabil, noua Dacia Dokker se mândrește și cu un design exterior pe măsură. Dacia Dokker are o lungime de 4,36m, iar liniile sale armonioase și solide inspiră robustețe și performanțe dinamice. Linia mediană înaltă și farurile protejate asigură o durabilitate superioară. Barele de pavilion, elementele de protecție laterale și proiectoarele de ceață contribuie și ele la stilul impunător al Daciei Dokker .
Dacia Dokker

Dacia Dokker este pregătit în orice moment pentru deplasare

Dacia Dokker este primul autovehicul din gama Dacia destinat special activităților în timpul liber. Extrem de flexibil și practic, acesta permite adaptarea în funcție de necesități: mai mult spațiu pentru pasageri sau mai mult spațiu pentru bagaje. Compartimentul pentru bagaje al Daciei Dokker este cel mai lung din segmentul său de piață, măsurând 1,16m.
Scaunele din spate rabatabile și cu înclinație reglabilă permit trecerea cu ușurință de la configurația cu cinci locuri la una cu patru, trei sau două locuri. Dispune și de câteva spații de depozitare utile: raft suspendat, buzunare în spatele scaunelor, torpedo etc.
Dacia Dokker

Confortabil și spațios

Pentru muncă şi familie, în timpul săptămânii şi la sfârşit de săptămână, Dacia Dokker este o soluţie inteligentă pentru toate nevoile dumneavoastră.Dokker este gata să primească la bordul său întreaga dumneavoastră familie, oferind suficient spaţiu pentru ca fiecare să se simtă în largul său. Volumul portbagajului este extrem de generos, până la 3000 litri, accesul fiind uşurat datorită pragului jos şi a celor doua uşi spate asimetrice.
Dacia Dokker

Şi asta nu este tot!

Datorită locurilor de depozitare din planşa de bord, din pavilion şi din portierele faţă şi spate (în functţe de versiune), totul devine accesibil dintr-o singură mişcare. Fără îndoială Dokker dă dovadă de multă imaginaţie… ceea ce îl face şi mai simpatic!

Dacia Dokker

Galerie